51-годишният Илон Мъск е един от най-иновативните предприемачи. Милиардерът е ръководил

...
51-годишният Илон Мъск е един от най-иновативните предприемачи. Милиардерът е ръководил
Коментари Харесай

Седемте деца на Илон Мъск: Какво знаем за тях

51-годишният Илон Мъск е един от най-иновативните бизнесмени. Милиардерът е управлявал доста компании през цялата си кариера. Въпреки че сигурно е доста ангажиран през последните две десетилетия с какви ли не бизнес инициативи, Илон намира време за фамилията си, което усилва непрестанно. 

Той има седем деца от няколко връзки. За съжаление първородният му наследник Невада Александър, който имаше с първата си брачна половинка Джъстин Уилсън, почина единствено на 10 седмици през 2002 година от синдром на неочаквана детска гибел. И защото не знаем съвсем нищо за децата на милиардера, взехме решение да потърсим малко повече информация. Особено откакто стана ясно, че един от синовете му освен желае да смени името и половата си еднаквост, само че и се отхвърли от биологичния си татко - Илон Мъск. 

Вивиан и Грифин

След гибелта на Невада през 2002 година, на Илон и Джъстин им се раждат близнаци през април 2004 година - Ксавие Александър и Грифин. Макар че доста малко се знае за близнаците, майка им разкрива, че е посетила клиника за инвитро оплождане малко след гибелта на Невада. " Зарових възприятията си, справяйки се със гибелта на Невада, като направих първото си посещаване в клиниката по-малко от два месеца след случая. Илон и аз планирахме да забременеем още веднъж допустимо най-бързо. През идващите пет години родих близнаци, а след това и тризнаци ", цитират Джъстин от Hollywood Life. 

На 18 юни 2022 година - един ден след 18-ия му рожден ден - Ксавие Алекзандър подава молба да промени името си на Вивиан Джена Уилсън, с цел да отрази новата си полова еднаквост като жена. Документите показват, че Вивиан желае правната смяна заради " полова еднаквост " и обстоятелството, че  " вече не пребивавам и не желая да бъда обвързвана с биологичния си татко по какъвто и да е метод или форма. "

 

Кай, Саксон и Деймиън

След близнаците, Джъстин ражда тризнаци (отново посредством инвитро) през 2006 година - Кай, Саксон и Деймиън са на 15 сега. Подобно на братята им, доста малко се знае и за тризнаците, само че наподобява въпреки всичко поддържат връзка с татко си. През февруари Илон Мъск коментира видео в Twitter, на което се вижда по какъв начин синът му Деймиън свири на пиано. Той поправи един от почитателите си, който написа, че това е Саксон. Въпреки петте си деца обаче, Джъстин и Илон се развеждат през 2008 година

Основателят на Tesla разказва в детайли някои аспекти от връзките си с децата в обява на Business Insider през 2010 година: " Попечителството над нашите пет деца е разграничено поравно. Почти всичките ми часове без работа минават с моите момчета и те са любовта на живота ми ", написа тогава той. След развода с Джъстин, Илон се жени и се развежда два пъти с актрисата Талула Райли. Първият им брак продължава от 2010 до 2012 година, а вторият е от 2013 до 2016 година

X Æ A-Xii

Най-известното дете на Илон е плод на любовта му с Grimes (чието същинско име е Клеър Баучер). Певицата роди сина им X Æ A-Xii (X AE A-XII) на 4 май 2020 г. Любопитното име на бебето незабавно провокира въпроси по какъв начин в действителност се произнася и какво значи. 
 Снимка 489838
 

" Първата писмен знак X е незнайна променлива. Символът Æ е моят елфически правопис на Ai (любов и/или неестествен интелект). А-12 = предходник на SR-17 (любимият ни самолет). Без оръжие, без отбрана, просто скорост. Страхотен в борба, само че ненасилствен ", написа в Twitter тя. Буквата А има и още едно значение за 32-годишната канадка - с тази писмен знак стартира обичаната ѝ ария " А= Archangel ". Числото 12 е обвързвано и с китайския зодиакален знак на плъха ", написа Клеър Баучер малко след раждането в своя Instagram. 

Екса Дарк Сидириъл Мъск

Граймс изненада света на 10 март 2022 година, когато разгласи в изявление за корицата на Vanity Fair, че тя и Илон тайно са приветствали второто си дете през декември 2021 година Те кръстиха момиченцето Екса Дарк Сидириъл Мъск, но я назовават Y (Уай).

Двамата използват сурогатна майка заради опасения от затруднения, споделя Граймс. Тя изяснява, че първата ѝ бременност е протекла с затруднения.

Граймс разкрива и смисъла на името на щерка им в изявлението, като означи, че " Exa " се отнася до термина " exaFLOPS ", който е " способността да се извършват  един квинтилион интервенции с плаваща запетая в секунда ". Тя също по този начин споделя, че второто име на бебето, Dark, е позоваване на незнайното. " Хората се опасяват от това, само че в действителност това е отсъствието на фотони ", изясни Граймс. " Тъмната материя е красивата тайнственост на нашата галактика. "

Певицата също по този начин удостовери произношението на " Sideræl " - sigh-deer-ee-el - и сподели, че това е предопределено да бъде " по-елфически " метод да се изписва " сидерално ", " същинското време на вселената, звездно време, надълбоко галактическото време, а не нашето релативно земно време. " Въпреки че разкри малко за фамилията си, Grimes даде да се разбере, че възнамерява да държи децата си надалеч от очите на обществеността. " Не съм свободна да приказвам за тези неща ", признава тя. " Каквото и да се случва със фамилните неща, просто усещам, че децата би трябвало да стоят настрани, а X е просто там. "
 Снимка 480847
 

Новината за новото бебе беше шокираща за мнозина, защото в това време беше станало ясно, че родената в Канада певица и Илон към този момент не са дружно. И макар че милиардерът сега излиза с Наташа Басет, а Grimes има връзка с жена - Челси Манинг, певицата разяснява, че ще продължи да се отнася към Мъкс като към гадже, само че двамата са свободни да вършат каквото си желаят.

" Живеем в обособени къщи. Ние сме най-хубави другари. Виждаме се от самото начало. Просто имаме лично нещо. Не чакам другите хора да го схванат. " Тя също по този начин показа, че двамата искат още " най-малко три или четири " деца дружно, макар че не разкри дали възнамеряват сурогатно майчинство за бъдещото им потомство.

По всичко проличава, че фамилията на Мъск занапред ще се усилва. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР